Ciasto z puree ziemniaczanym

Ciasto z puree ziemniaczanym
Przepis na placek ziemniaczany puree można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda z 301 kaloriami , 10 g białka i 11 g tłuszczu . Za 1,12 dolara za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką 7 ziemniaków, zagęszczoną zupę krem z grzybów, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to idealne danie na Święto Dziękczynienia . Jest ono dostarczane przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 56% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pierogi z puree ziemniaczanym i groszkiem , Quesadillas z puree ze słodkich ziemniaków, jabłka i Cotija orazImitacja puree ziemniaczanego z chrupiącą cebulą i szalotkami .

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z zupami, fasolą i grzybami. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia, aż się podgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (14-1/2 Uncji) Zielonej Fasolki, Odsączonej1 Puszka (14-1/2 Uncji) Zielonej Fasolki, Odsączonej
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Do 7 ZiemniakówDo 7 Ziemniaków
6 Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych6 Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych
Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I RozgniecionychDo 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
W międzyczasie wymieszaj gorące puree ziemniaczane, jajko, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Rozłóż na dnie i bokach natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali lub dwóch natłuszczonych foremek do ciasta o średnicy 9 cali. Nałóż łyżką mieszankę wołową na spód ziemniaczany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 350° przez 45–50 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Posyp podsmażoną cebulą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Piec przez 5 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn