Ciasto Z Podwójną Wiśnią Do Góry Nogami

Ciasto Z Podwójną Wiśnią Do Góry Nogami
Need a deser wegetariański? Podwójnie wiśniowe ciasto do góry nogami może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka soli, masło, rainier wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Ciasto Z Podwójną Wiśnią Do Góry Nogami, Podwójna Gruszka Do Góry Nogami Ciasto Z Glazurą Liścia Laurowego, oraz Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz 9-calowy springform pan lub ciasto pan z 3-calowych stronach z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z pergaminem. Papier powlekany sprayem do gotowania. Jeśli używasz springform pan, zawiń szczelnie na zewnątrz i na dole patelni podwójną warstwą wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Roztopione masło skropić pergaminem na dnie patelni, posypać brązowym cukrem. Ułóż wiśnie w jednej warstwie na brązowym cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzereśnieCzereśnie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść patelnię na blasze wyłożonej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną, mieszając trzepaczką; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Umieścić granulowany cukier, zmiękczone masło i olej w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 3 protokół). Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
9
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszaniny oleju, zaczynając i kończąc mieszanką mąki (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Na patelni równomiernie rozprowadzić ciasto na wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować ciasta z piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec w temperaturze 325 przez 25 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut. Poluzuj ciasto z krawędzi patelni nożem; Odwróć na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn