Ciasto Z Pianką Czarne-Dno

Ciasto Z Pianką Czarne-Dno
Marshmallow Black-Bottom Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 538 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, syrop kukurydziany, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowy Sernik klonowy ze słodkimi ziemniakami z piernikowym dnem i kwaśną śmietaną posypaną pianką, Ciasto Czarne Dno, oraz Szarlotka czarna.

Instrukcje

1
Mąkę, masło, skracanie warzyw, cukier i sól połączyć w procesorze. Za pomocą włączania / wyłączania mieszaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodaj 3 łyżki wody z lodem i mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Spłaszczyć na dysku. Owinąć krążek ciasta w plastiku i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieść ciasto do 9-calowej średnicy deep-dish Glass Pie dish. Fold krawędzi ciasta nad i zaciskać dekoracyjnie, zabezpieczając krawędzi ciasta do krawędzi naczynia. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy lub zsuwa się, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść skorupę do stojaka i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1
Cukier, skrobię kukurydzianą, kakao i sól ubić w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać żółtka, mleko i śmietanę; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj czekoladę, masło i wanilię i ubijaj, aż się stopią i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać nadzienie do skorupy. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1
Umieść 1 łyżkę wody w małej filiżance; posypać niesmakowaną żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
WodaWoda
2
Umieść filiżankę w małej patelni; dodaj wystarczającą ilość wody do patelni, aby osiągnąć głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany i 1/3 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Podłącz termometr candy do boku patelni. Gotuj bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 116°. kontynuując gotowanie syropu, ubijaj białka w dużej misce mikserem, aż utworzą się sztywne szczyty. Gdy termometr w syropie zarejestruje248, powoli ubijaj gorący syrop na białka. Kontynuuj ubijać, aż białka będą sztywne i błyszczące, około 4 minut. Beat in vanilla. Doprowadzić wodę w patelni na wolnym ogniu. Mieszaj mieszaninę żelatyny w filiżance, aż żelatyna się rozpuści. Stopniowo wlać żelatynę na białka i ubijać, aż polewa ostygnie, około 8 minut. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie rozprowadzić polewę nad wypełnieniem, tworząc ozdobne szczyty. Podgrzej brojlery. Ciasto Broil tylko do polewy jest jasnobrązowy, o 1 minutę. Schłodzić ciasto 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Białka JajBiałka Jaj
żelatynażelatyna
WaniliaWanilia
SyropSyrop
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W razie potrzeby udekoruj wiórkami czekoladowymi. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
5
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej przed podaniem.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn