Ciasto z orzechami wiśniowymi II
Ciasto z orzechami wiśniowymi II to wegetariańska przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 1174 kalorie, 14g białka, oraz 64G tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka mąki, soli, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy są Sour Cream Cherry Coffee cake - możesz zrobić tę wiśniową kawę we własnej kuchni, a co najlepsze, jest to łatwe, Ciasto Z Okruchami Wiśni {Cherry & Almond-Improv}, oraz Data i nakrętka power Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Nasmaruj jedną 10-calową patelnię. Dno patelni wyłożyć papierem pergaminowym i patelnią z mąką.
Śmietanę z lekkim masłem razem z białym cukrem.
Dodać jajka po jednym na raz mieszając dobrze po każdym z nich.
Wymieszać z ekstraktem waniliowym. Wymieszać 3 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli i dobrze wymieszać.
Z pozostałą 1 szklanką mąki wrzucić kandyzowane wiśnie, posiekane pekany, kandyzowanego ananasa i białe rodzynki. Wymieszaj mieszaninę owoców i orzechów w cieście i wlej do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 250 stopni F (120 stopni C) przez 3 godziny.
Pozostaw ciasto do ostygnięcia przez 20 minut przed wyjęciem z patelni.
Po ostygnięciu ciasta wytnij kawałek woskowanego papieru, aby pasował do górnej części ciasta.
Połóż plasterki jabłek na wierzchu woskowanego papieru i włóż ciasto do zamkniętego pojemnika. Przechowuj ciasto w chłodnym, suchym miejscu przez około 3 dni lub do momentu, gdy ciasto nabierze soku z plasterków jabłek.
Wyjmij plasterek jabłka i woskowany papier i podawaj.