Ciasto Z Musem Z Dyni Mrożone
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, syrop klonowy, jasnobrązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Z Musem Z Dyni Mrożone, Ciasto Z Musem Z Dyni Mrożone, oraz Mrożony Mus Z Dyni Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połączyć gingersnaps, olej, i 2 łyżki brązowego cukru w misce robota kuchennego; pulse do postaci drobnych okruchów. Naciśnij okruchy do dołu i do góry po bokach 9-calowy talerz ciasto.
Piec, aż skorupa jest ustawiona i złoty kolor, 10 do 15 protokół.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
W dużej misce, wymieszać puree z dyni, wanilia, pumpkin Pie spice i pozostałe 1/3 szklanki brązowego cukru do wymieszania; wymieszać w mrożonym jogurcie.
Rozprowadzić do ostudzonej skorupy ciasta i zamrozić do twardości, około 3 godzin. Owinąć szczelnie w plastik, aby zamrozić do 1 tygodnia.
Gdy ciasto będzie gotowe do podania, przełożyć do lodówki, aby lekko zmiękło, około 30 minut. Top z klonu bitą śmietaną, w razie potrzeby.
Posyp żelatynę wodą w średniej misce; odstawić do wchłonięcia, około 5 minut. W małym rondlu podgrzać mleko do gotowania na parze.
Gorące mleko ubić do żelatyny, aby się rozpuścić. Wymieszać z syropem klonowym i wanilią.
Umieść miskę w misce z lodowatą wodą i mieszaj od czasu do czasu, aż zacznie się ustawiać wokół krawędzi, około 15 minut. Używając ręcznego miksera, ubijaj zimną mieszaninę mleka na wysoką, aż będzie gęsta i puszysta, około 8 minut.
Rozprowadzić na zamrożonym cieście z musem; zawirować jak polewa bezowa.