Ciasto Z Musem Wiśniowo-Migdałowym

Ciasto Z Musem Wiśniowo-Migdałowym
Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 8G białka, oraz 30g tłuszczu. Za 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś wiśnie maraschino, skorupkę ciasta, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Z Musem Wiśniowo-Migdałowym, Makeover Cherry Almond Mousse Pie, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małym rondelku na małym ogniu gotuj i mieszaj 1/2 szklanki mleka i czekolady, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina zgęstnieje, około 4 minut. Dodaj 1/4 łyżeczki ekstraktu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wlać do skorupy ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Odłóż osiem całych wiśni do dekoracji. Posiekaj Pozostałe wiśnie; odstawić. W dużej misce ubij serek śmietankowy na puszystą masę. Stopniowo ubijaj w wodzie i pozostałym mleku. Ubij mieszankę budyniową i pozostały ekstrakt. Dodać bitą śmietanę. Dodaj posiekane wiśnie i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Polej ciasto. Schłodź 4 godziny lub do zastygnięcia.
5
W razie potrzeby udekoruj całymi wiśniami i czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn