Ciasto Z Musem Pomarańczowo-Czekoladowym
Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 12. Jeśli masz czekoladowe krakersy graham, blok 1/3 mniej tłuszczu serek, żelatyna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Czekoladowy Pomarańczowy, Mus czekoladowy a L ' Orange, oraz Mus Czekoladowy Kardamon Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno zmielić krakersy w robocie kuchennym.
Dodać masło; dobrze wymieszać.
Płaszcz 9-calowy springform patelni z sprayem do gotowania; naciśnij okruchy do dołu.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Połącz skórkę pomarańczową, sok i likier w bezpiecznym naczyniu mikrofalowym.
Dodać żelatynę; odstawić na bok, 10 minut. Mikrofalówka na wysokości, 20 sekund.
Połącz mieszaninę i następne 5 składników w misce. Beat till smooth.
Dodaj 3 kubki ubitej polewy; beat aż kolor jest jednolity.
Wlać mieszaninę do skorupy, przykryć; schłodzić 34 godziny.
Podawać z bitą polewą i skórką pomarańczową.