Ciasto Z Musem Jagodowo-Cytrusowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ladyfingers, wodę, galaretkę o Smaku żurawinowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Letnie ciasto z musem jagodowym, Ciasto z musem z mrożonych jagód, oraz Mus Cytrusowy.
Instrukcje
Ułóż ladyfingers (z Cala wyciąć od dołu każdego) wokół boku 10-calowy springform patelni; miejsce Pozostałe ladyfingers na dnie patelni. Odstawić.
Przygotuj żelatynę cytrynową zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla metody Speed-Set, używając 3/4 szklanki wrzącej wody.
Usunąć nierozpuszczone kostki lodu. Złóż w 1 szklance ubitej polewy, aż będzie gładka i dobrze wymieszana. Delikatnie zalać ladyfingers na patelni. Przechowywać w lodówce 30 min. albo do czasu ustalenia.
W międzyczasie przygotować żelatynę żurawinową zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla metody Speed-Set, używając pozostałej 3/4 szklanki wrzącej wody.
Usunąć nierozpuszczone kostki lodu. Wchodzisz w pozostałych 1 Puchar ubitej polewy. Delikatnie łyżka przygotowanej mieszanki żurawinowej na ułożonej warstwie cytryny.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc, aż mocno ustawione i gotowe do serwowania.
Udekorować cukrem oszronione żurawiny i plasterki cytryny, w razie potrzeby.