Ciasto Z Musem Czekoladowym

Ciasto Z Musem Czekoladowym
Czekoladowy mus ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka półsłodkiej czekolady, ciężkiej śmietany, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat}, mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus, oraz mus czekoladowy bez jaj , jak zrobić mus czekoladowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić ciasteczka w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetwarzać, aż kawałki będą wielkości grochu. Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i kontynuuj przetwarzanie, aż okruchy będą w porządku, o wielkości grubo zmielonej kawy (będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki). (Alternatywnie, umieść ciasteczka w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i zamknij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić na jednolite drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa MielonaKawa Mielona
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Przełożyć do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać do równomiernego połączenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać mieszaninę okruchów do 9-calowego talerza ciasta i, używając dna kubka lub palców, mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boków.
5
Piec do pachnącego, około 10 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć przed wykonaniem napełniania, około 40 minut.Do musu czekoladowego: napełnij średni rondel 2 cale wody i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
W dużej żaroodpornej misce umieścić posiekaną czekoladę i 1/4 szklanki śmietany. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Pozostałą śmietanę włożyć z powrotem do lodówki, aż będzie gotowa do użycia.) Zagnieżdż miskę na rondlu, upewniając się, że dno miski nie dotyka wody. Roztopić czekoladę, mieszając od czasu do czasu gumową szpatułką, aż będzie gładka i połączona ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wyjąć miskę z rondla, wytrzeć wilgoć z dna i odstawić do lekkiego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki (upewnij się, że w misce i trzepaczce nie ma śladu oleju lub tłuszczu, lub białka nie będą prawidłowo ubijać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Wymieszać na wysokiej, aż do uzyskania sztywnych szczytów, około 1 minuty; przenieść do średniej miski i odstawić. (Alternatywnie można ubijać białka ręcznie w dużej misce przez około 3 minuty.) Oczyścić i osuszyć nasadkę trzepaczki i miskę miksera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Umieść pozostałe 3/4 szklanki śmietany w misce i ubijaj na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty, około 1 minuty. (Alternatywnie, można ubijać śmietanę ręcznie w dużej misce przez około 3 minuty.) Za pomocą gumowej szpatułki złóż połowę bitej śmietany do roztopionej czekolady, a następnie delikatnie wymieszaj resztę (staraj się nie opróżniać bitej śmietany). Delikatnie złóż białka do mieszanki czekoladowo-kremowej, aż nie będzie już dużych kropel bitej śmietany lub białka jaja (nie mieszaj). Łyżka musu do ostudzonej Skórki ciasta i wygładzić go w równą warstwę. Przechowywać w lodówce odkryte do zestawu, co najmniej 2 godziny.W przypadku bitej śmietany:gdy będzie gotowa do podania, umieść miskę miksera stojącego i uchwyt trzepaczki w zamrażalniku na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dodać cukier, wanilia, i śmietana do miski i ubijać na dużej prędkości, aż średnie szczyty tworzą, o 1 do 2 protokół. (Alternatywnie, można ubijać śmietanę ręcznie w dużej schłodzonej misce przez około 3 do 4 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Rozłóż lub dekoracyjnie wymieszaj bitą śmietanę z worka z ciastem równomiernie na pie.To udekoruj, przytrzymaj kawałek czekolady papierowym ręcznikiem w jednej ręce i użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić żądaną ilość na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn