Ciasto Z Masłem Orzechowym
Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 618 kalorii, 13g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, kremowe masło orzechowe, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W misce, wymieszać ze sobą okruchy krakersów graham i roztopione masło; naciśnij na dole i po bokach 9-calowego naczynia ciasto.
Piec do brązowego, o 5 protokół. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Z wytrzymałym mikserem stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki, ubijaj śmietanę z dużą prędkością, aż utworzy sztywne szczyty.
Przełożyć do dużej czystej miski i odstawić.
Dopasuj mikser stojak z mocowania wiosła i czystą miskę; dodać serek, masło orzechowe, brązowy cukier, i wanilia i beat z dużą prędkością, aż mieszanina jest gładka i jedwabista.
Delikatnie złożyć mieszankę serek-masło orzechowe do bitej śmietany z łopatką, aż do całkowitego wymieszania. Łyżka do ostudzonej skorupy ciasta i wygładzić górę.
Umieść ciasto w zamrażarce na 1 godzinę lub do momentu, aż będzie gotowe do podania (jeśli masz zamiar zostawić je w zamrażarce na chwilę, zawinąć je w folię po 1 godzinie, aby nie poparzyć zamrażarki).
Wyjmij ciasto z zamrażarki na 15 minut przed podaniem. Pokroić i wypluć!
Wydrukowano za zgodą Mac + Cheese Cookbook: 50 Simple Recipes from Homeroom, America ' s Favorite Mac and Cheese Restaurant, Allison Arevalo i Erin Wade, copyright 201
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.