Ciasto Z Makaronem Nicoise

Ciasto Z Makaronem Nicoise
Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś grubo parmezan, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Tuńczykiem Z Makaronem Niçoise, Tort z tuńczykiem sałatka Niçoise, oraz Żółte Ciasto Z Makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć makaron gorącą wodą z kranu w dużej misce i moczyć, przewracając raz, przez 7 minut; powinny odciągnąć bez łamania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odcedzić w sitku i wstrząsnąć do wyschnięcia; w razie potrzeby poklepać ręcznikami. Powrót do miski i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać chard i pietruszki do miski; wrzucić, ciągnąc od siebie makaron. W małej misce, ubić jajka z parmezanem i sól i pieprz do smaku; dodać do makaronu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w 9-calowej patelni z pokrywką na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj mieszaninę makaronu i naciśnij w dół z łopatką; przykryć i gotować, aż dno jest złoty kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Umieść duży talerz na patelni; Odwróć ciasto na talerz. Przesuń ciasto z powrotem na patelnię, przykryć i gotować, aż złoty z drugiej strony, 5 do 10 protokół. Odwrócić na talerz, posypać solą i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn