Ciasto Z Makaronem Nicoise
Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś grubo parmezan, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Tuńczykiem Z Makaronem Niçoise, Tort z tuńczykiem sałatka Niçoise, oraz Żółte Ciasto Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć makaron gorącą wodą z kranu w dużej misce i moczyć, przewracając raz, przez 7 minut; powinny odciągnąć bez łamania.
Odcedzić w sitku i wstrząsnąć do wyschnięcia; w razie potrzeby poklepać ręcznikami. Powrót do miski i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i szczyptą soli.
Dodać chard i pietruszki do miski; wrzucić, ciągnąc od siebie makaron. W małej misce, ubić jajka z parmezanem i sól i pieprz do smaku; dodać do makaronu i wrzucić do herbu.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w 9-calowej patelni z pokrywką na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę makaronu i naciśnij w dół z łopatką; przykryć i gotować, aż dno jest złoty kolor, o 8 protokół.
Umieść duży talerz na patelni; Odwróć ciasto na talerz. Przesuń ciasto z powrotem na patelnię, przykryć i gotować, aż złoty z drugiej strony, 5 do 10 protokół. Odwrócić na talerz, posypać solą i pokroić w kliny.