Ciasto Z Lodami

Ciasto Z Lodami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do użycia crumb crust graham cracker, galaretkę instant pudding, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Oreo lodziarnia ciasto.

Instrukcje

1
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
4
Wyjąć ciasto z zamrażarki 15 min. przed podaniem.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej lub umieścić w lodówce, aż ciasto można łatwo pokroić.
6
Dekoruj według uznania. Resztki przechowuj w zamrażarce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn