Ciasto Z Lodami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do użycia crumb crust graham cracker, galaretkę instant pudding, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Oreo lodziarnia ciasto.
Instrukcje
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą. Łyżka do skórki.
Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Wyjąć ciasto z zamrażarki 15 min. przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej lub umieścić w lodówce, aż ciasto można łatwo pokroić.
Dekoruj według uznania. Resztki przechowuj w zamrażarce.