Ciasto z kremem truskawkowym dandana
Ciasto z kremem truskawkowym dandana wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1199 kalorii, 12g białka, oraz 68 g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukierników ' cukier, ser śmietankowy, graham cracker crust, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać serek śmietankowy, cukier biały i ekstrakt waniliowy w dużej misce, aż będzie gładka. Wymieszać 3/4 szklanki puree z truskawek do masy serowej.
W szklanej lub metalowej misce ubij śmietanę i cukier cukierniczy do uzyskania sztywnych szczytów. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: krem utworzy ostre szczyty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę twarogu aż do równomiernego wymieszania; złóż w pozostałej 1/4 szklanki pokrojonych truskawek.
Łyżka mieszanki truskawek do graham cracker crust. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.