Ciasto z kremem kantalupowym
Ciasto z kremem kantalupowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 1071 kalorii , 12 g białka i 48 g tłuszczu . Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 2,09 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa kantalupa z chrupiącą szynką i bazylią , Ciasto z kremem z bananów i białej czekolady i Ciasto z jeżynami i bitą śmietaną werbeny cytrynowej .
Instrukcje
W dużej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, połącz cukier i skrobię kukurydzianą.
Wymieszaj żółtka, a następnie mleko. Ubijaj na wysokich obrotach mikserem ręcznym przez 1 minutę. Mikrofalówka 5 minut. Ubijaj mikserem przez 1 minutę. Mikrofalówka dodatkowe 5 minut.
Wymieszaj ekstrakt waniliowy i masło lub margarynę z mieszaniną mleka. Zmiksuj kantalupę w blenderze lub robocie kuchennym i wymieszaj z kremem.
Wlać mieszaninę do skorupy krakersów graham. Schłodź co najmniej godzinę przed podaniem.