Ciasto Z Kremem Cytrynowo-Jagodowym
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ozdoby: cytryna, okruchy krakersów Grahama i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym, Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto jagodowo - śmietankowe z kremem cytrynowym.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki; nacisnąć równomiernie w dolnej i górnej części 9-calowego ciasta.
Piec piecrust w temperaturze 350 przez 8 minut; wyjąć piecrust do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.
Ubić ser, mleko i cukier puder na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać budyń, skórkę i sok; ubijać do wymieszania.
Połowę mieszanki cytryny rozłożyć równomiernie na przygotowaną skórkę.
Wymieszać jagody i konfitury; rozprowadzić równomiernie na mieszance cytrynowej.
Rozłóż pozostałą mieszankę cytryny na mieszance jagodowej; przykryć i schłodzić 2 godziny lub do zestawu.
Ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym, aż utworzą się miękkie szczyty i rozprowadź wokół zewnętrznej krawędzi ciasta, tworząc 3-calową granicę.
Dekorować, w razie potrzeby.