Ciasto Z Kremem Bananowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasto z kremem bananowym. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 396 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 uncje słodko-gorzkiej czekolady z 2 łyżeczki oleju roślinnego i pędzla na prebaked 9 " piecrust; schłodzić, aż zestaw. W międzyczasie ubijamy 3 duże żółtka, 1/2 szklanki cukru, 3 łyżki skrobi kukurydzianej i szczyptę soli w średnim rondlu, na ogniu, do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubijać w 2 szklanki pełnego mleka.
Stale ubijając, doprowadzamy do pełnygotować na średnim ogniu i gotować, aż zgęstnieje, około 1 minuty.
Wyjąć z ognia i ubić w 2 łyżkach niesolonego masła i 2 łyżeczkach ekstraktu waniliowego. Złóż 3 pokrojone banany i pozostaw do ostygnięcia.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki ciasta, przykryć folią i schłodzić do jędrności, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia. Ubij 1 szklankę schłodzonej śmietany z 2 łyżkami cukru i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego, aż uformują się jędrne szczyty.