Ciasto Z Konikiem Polnym
Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pół na pół, czekoladowe ciasteczka kanapkowe, Likier Creme de cacao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Konikiem Polnym, Ciasto Z Konikiem Polnym, oraz Ciasto Z Konikiem Polnym.
Instrukcje
Wrzuć ciasteczka i roztopione masło do robota kuchennego i sproszkuj (lub, jeśli masz trochę agresji lub energii do wydania, możesz zmiażdżyć je w dużej torbie Ziploc.)
Wlać do patelni do ciasta i nacisnąć na dno i na boki patelni. Odstawić.
Podgrzać Pianki i pół na pół w rondlu na małym ogniu, stale mieszając. Gdy tylko wszystko się stopi i połączy, umieść rondel w misce z lodem, aby szybko ostygł. (Mieszanie od czasu do czasu przyspieszy ten proces.) Gdy ostygnie, dodać creme de menthe i creme de cacao. Smak i dodać więcej creme de menthe w razie potrzeby.
Dodaj jedną do dwóch kropli zielonego barwnika spożywczego(opcjonalnie!) W misce do miksowania ubij śmietanę do sztywności.
Do bitej śmietany wlać zimną mieszaninę prawoślazu i delikatnie złożyć.
Wlać nadzienie do skorupy czekoladowej (uwaga: możesz mieć dobre 1/2 napełniania filiżanki pozostał, w zależności od wielkości patelni ciasto!)
Posypać dodatkowe okruchy czekolady na górze.
Umieść ciasto w zamrażarce i zamrozić do bardzo twardego, co najmniej dwie godziny.
Wyjąć z zamrażarki dziesięć minut lub tak, zanim chcesz pokroić i służyć.