Ciasto z kiełbasą kratkową

Ciasto z kiełbasą kratkową
Przepis na kratkę kiełbasianą można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut . Ten przepis jest dla 10 osób. Za 1,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 608 kalorii , 16 g białka i 44 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup rogaliki, kiełbasę, płatki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 34% , to danie jest raczej kiepskie. Wypróbuj Andouille Sausage and Potato Hash , Apple Sausage Galette i Baked Rigatoni With Sausage, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozwiń jedną rurkę ciasta półksiężycowego; przyciśnij do dna i boków natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 cali x 7 cali, aby utworzyć skorupę. Zaklej szwy i perforacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Posyp ciasto kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Na małej patelni podsmaż cebulę na maśle, aż zmięknie; dodaj pieczarki. Nałóż łyżką na kiełbasę. Na wierzch połóż sery i papryczki pimiento. W dużej misce ubij jajka, śmietanę, pietruszkę, sól, pieprz i czosnek w proszku; polej wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwiń pozostałe ciasto, zlep szwy i perforacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Pokrój na paski o długości 1/2 cala. Użyj pasków, aby utworzyć kratkę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Posyp papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
7
Piecz w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka wyjdzie czysty. Przykryj luźno folią, jeśli wierzch za szybko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Odczekać 10–15 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn