Ciasto Z Jabłkami

Ciasto Z Jabłkami
Apple Stack ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, jabłka tarta, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Suszonymi Jabłkami, Ciasto Jabłkowo-Imbirowe, oraz Babuni Ragland ' s Apple Stack Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj nadzienie: pierwsze 4 składniki doprowadzić do lekkiego wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 do 30 minut lub aż jabłka są miękkie i soki zagęścić. Wyrzucić plasterki cytryny. Całkowicie schłodzić (około 2 godzin). Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Przygotuj ciasto: lekko nasmaruj jednorazowe patelnie do ciast za pomocą sprayu do gotowania; dno linii patelni z papierem do pergaminu i lekko posmaruj papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
5
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
6
Wymieszać razem przyprawę do szarlotki i 2 3/4 szklanki mąki w średniej misce; wymieszać razem maślankę i sodę oczyszczoną w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślanki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Wymieszać razem pekan i pozostałą 1/4 szklanki mąki. Złożyć mieszaninę orzechów pekan i masło jabłkowe do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 białek do ciasta; złożyć w pozostałych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
10
Podziel ciasto ciasto między przygotowane Patelnie, rozprowadzając przesuniętą szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 7 minut; obracać Patelnie od górnego stojaka do dolnego stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Piec 7 do 9 Więcej minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i posmaruj każdą z nich 2 do 3 łyżkami. ciepła glazura jabłkowa. (Zastrzegamy pozostałą glazurę.) Fajne warstwy ciasta w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; wyrzucić pergamin. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
1
Umieścić 1 warstwę, glazury-side up, na półmisku serwowania. Wierzch z nadzieniem 1 1/2 szklanki. Powtórz z pozostałymi warstwami i wypełnieniem. Górną ostatnią warstwę z pozostałym wypełnieniem i skropić ciasto żądaną ilością zastrzeżonej glazury jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn