Ciasto z grzybami, szparagami i ziemniakami: formato di Funghi, Asparagi e Patate
Pieczarki, szparagi i ciasto ziemniaczane: formato di Funghi, Asparagi e Patate może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 18g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, sól i pieprz, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sfformato di Asparagi (szparagowa Terryna), Gattò di patate (placek ziemniaczany), oraz Szparagi Sformato, Fondanta + Pan Con Tomate dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać 2 łyżki soli i ziemniaków. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sól Do Obramowania Szkła
3
Spuścić i rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W średnim saute patelni, ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż czosnek zamienia światło złoty brąz, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodaj szparagi i zarezerwowaną wodę ziemniaczaną do patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podgrzać i doprowadzić wodę do wrzenia. Powrót ciepła do medium i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi jest miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodać kostki pancetta i gotować, na średnim ogniu, aż tłuszcz z mięsa jest całkowicie renderowane, o 10 protokół. Gdy patelnia ma wystarczająco dużo tłuszczu pancetta, dodać grzyby cremini i saute w tłuszczu pancetta aż złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
2 Duże Szczypty Garam Masala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Używając kilku łyżek oliwy z oliwek, nasmarować 12-calową okrągłą patelnię do pieczenia o bokach od 3 do 4 cali. Płaszcz patelnię z bułką tartą, wytrząsając nadmiar okruchów. Odstawić naczynie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Przełóż ziemniaki przez młyn spożywczy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać 1/4 szklanki oleju, jajka, ser, miętę i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać, aby dobrze połączyć. Łyżka 1/2 puree ziemniaczanego do przygotowanej patelni i za pomocą drewnianej łyżki równomiernie wygładzić je na patelni, aby uformować i wyrównać warstwę. Łyżka szparagi, a następnie grzyby na ziemniaki, za pomocą łyżki, aby wygładzić każdy w równą warstwę. Grzyby wymieszać z pozostałymi ziemniakami, używając łyżki do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
13
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, o 35 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Serwuj z Hee Hee
16
Dekoruj.
1
Połącz wszystkie składniki i łyżką na wierzchu ciasta ziemniaczanego.