Ciasto z grzybami, szparagami i ziemniakami: formato di Funghi, Asparagi e Patate

Ciasto z grzybami, szparagami i ziemniakami: formato di Funghi, Asparagi e Patate
Pieczarki, szparagi i ciasto ziemniaczane: formato di Funghi, Asparagi e Patate może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 18g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, sól i pieprz, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sfformato di Asparagi (szparagowa Terryna), Gattò di patate (placek ziemniaczany), oraz Szparagi Sformato, Fondanta + Pan Con Tomate dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać 2 łyżki soli i ziemniaków. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Spuścić i rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W średnim saute patelni, ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż czosnek zamienia światło złoty brąz, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodaj szparagi i zarezerwowaną wodę ziemniaczaną do patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podgrzać i doprowadzić wodę do wrzenia. Powrót ciepła do medium i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi jest miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać kostki pancetta i gotować, na średnim ogniu, aż tłuszcz z mięsa jest całkowicie renderowane, o 10 protokół. Gdy patelnia ma wystarczająco dużo tłuszczu pancetta, dodać grzyby cremini i saute w tłuszczu pancetta aż złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Używając kilku łyżek oliwy z oliwek, nasmarować 12-calową okrągłą patelnię do pieczenia o bokach od 3 do 4 cali. Płaszcz patelnię z bułką tartą, wytrząsając nadmiar okruchów. Odstawić naczynie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Przełóż ziemniaki przez młyn spożywczy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać 1/4 szklanki oleju, jajka, ser, miętę i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać, aby dobrze połączyć. Łyżka 1/2 puree ziemniaczanego do przygotowanej patelni i za pomocą drewnianej łyżki równomiernie wygładzić je na patelni, aby uformować i wyrównać warstwę. Łyżka szparagi, a następnie grzyby na ziemniaki, za pomocą łyżki, aby wygładzić każdy w równą warstwę. Grzyby wymieszać z pozostałymi ziemniakami, używając łyżki do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, o 35 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Serwuj z Hee Hee
16
Dekoruj.
1
Połącz wszystkie składniki i łyżką na wierzchu ciasta ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn