Ciasto Z Dyni Bez Skórki

Ciasto Z Dyni Bez Skórki
Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, brązowy cukier, białka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Ciasto Z Dyni Bez Skórki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray pie Płyta, 10x1 1/2 cala, z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki brązowy cukier Topping; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść wszystkie składniki Pumpkin Pie w blenderze lub robocie kuchennym w kolejności podanej. Przykryć i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do talerza ciasta.
5
Posypać polewą.
6
Piec 50 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Chłodne 15 minut. Przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn