Ciasto Z Dyni

Ciasto Z Dyni
Ciasto z dyni wymaga około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, zmielony imbir, zakupiony sos karmelowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bułka Z Dyni, Ciasto Z Dyni, oraz Bułka Z Dyni.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Linia a 15 na 10 na 1-cala blachy do pieczenia z pergaminem. Spryskaj pergamin nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Mąkę, cynamon, imbir i ziele angielskie przesiać do małej miseczki. W osobnej misce ubij żółtka, cukier granulowany i brązowy cukier, aż będą bardzo gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać dynię do mieszaniny jaj i połączyć z niską prędkością, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
JajkoJajko
5
Dodać suche składniki i ubić z małą prędkością do wymieszania. W osobnej misce ubij białka i sól, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złóż do ciasta ciasto, mieszając łopatką, aż większość białych smug zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozłóż ciasto na blasze do pieczenia i wygładzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Przenieś blachę do piekarnika i piec, aż tester wyjdzie czysty, o 15 do 18 protokół. Podczas gdy ciasto jest gorące, obficie kurz cukrem pudrem. Poluzuj krawędzie i obróć ciasto na ręcznik kuchenny. Złożyć ręcznik na krawędzi ciasta i zwinąć. Ostudzić całkowicie, brzeg w dół, przez 1 godzinę w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Do nadzienia: zmiękcz żelatynę w rumie. Mieszaj na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści. Super. W dużej misce ubij schłodzoną śmietanę do ubijania i cukier puder, aż uformują się szczyty. Złóż żelatynę i 6 łyżek angielskich kawałków toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Kawałki ToffiKawałki Toffi
żelatynażelatyna
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Aby złożyć, rozwiń ciasto i posypać 4 łyżkami angielskich kawałków toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
10
Rozłóż nadzienie na toffi. Zacznij od 1 długiej strony rolki ciasta i, używając ręcznika jako pomocy, zwiń ciasto, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ToffiToffi
RolkaRolka
11
Umieścić ciasto, szew stronie w dół, na talerzu.
12
Przyciąć końce ciasta na lekką przekątną. Ciasto polać cukrem pudrem. Na wierzch ciasta wyłóż ciepły sos karmelowy i pozostałe chipsy toffi. Aby służyć, użyj ząbkowanego noża, aby pokroić ciasto w poprzek na plastry o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sos KarmelowySos Karmelowy
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
13
Skropić więcej sosu na każdym plasterku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn