Ciasto Z Czerwoną Porzeczką
Ciasto z czerwoną porzeczką może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 219 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, żółtka jaj, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ciasto: w średniej misce przesiać mąkę i proszek do pieczenia.
Wymieszać z masłem, cukrem, żółtkami i skórką z cytryny, aż mieszanina utworzy ciasto.
Pozostaw w chłodnym miejscu na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozwałkuj ciasto i włóż do formy sprężynowej.
Piec w piekarniku przez 25 minut, lub aż złoty żółty.
Aby nadzienie: w średniej misce ubij białka na sztywno. Stopniowo wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą; ubijać przez 5 minut. Złożyć porzeczki w mieszaninie i wlać do skorupy ciasta.
Piec w piekarniku przez 10 minut, lub do góry jest lekko rumiane.