Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną
Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną wymaga ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, przetwory brzoskwiniowe, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto z brzoskwiniami, pomidorami i kozim serem z sosem brzoskwiniowo-bazyliowym, Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj DNA tylko z dwóch okrągłych patelni na ciasto 8 lub 9 cali. Rezerwy 8 plastry brzoskwini do dekoracji; przykryć i przechowywać w lodówce. W blenderze lub robocie kuchennym umieść pozostałe brzoskwinie. Przykryć; zmiksować aż do puree. Rezerwa 1/4 szklanki blended brzoskwinie do napełniania; przykryć i przechowywać w lodówce.
W dużej misce, pokonać Pozostałe mieszane brzoskwinie, wymieszać ciasto, olej, 1/4 Puchar ubijania śmietany i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 8-calowe rundy 31 do 36 minut, 9-calowe rundy 26 do 33 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; ostrożnie usuń z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce wymieszaj zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanych brzoskwiń i 1/4 szklanki konserw brzoskwiniowych do wymieszania. Odstawić do wypełnienia.
W średniej misce, ubić cukier puder, masło, Likier i tylko tyle 2 do 4 łyżki ubijania śmietany z łyżką lub mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładkie i do smarowania.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania.
Rozłóż wypełnienie brzoskwiniowe na warstwie do 1/4 cala krawędzi. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem.
W małej misce, wymieszać 3 łyżki brzoskwinia konfitury; ostrożnie łyżka przetwory wokół górnej krawędzi ciasta, pozwalając niektóre do mżawki w dół strony. Tuż przed podaniem pokroić plastry brzoskwini wzdłuż na pół; położyć na wierzchu ciasta. Przechowywać luźno w lodówce.