Ciasto z bitą śmietaną II
Ciasto z bitą śmietaną II może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Jeśli masz proszek do pieczenia, mąkę tortową, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Pełnoziarniste ciasto marchewkowe gofry z twarogiem bita śmietana, Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, oraz Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 8-calowe patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy śmietanę z cukrem do uzyskania sztywnych szczytów. Ubić jajka, następnie wymieszać z wanilią. Złożyć w mieszaninie mąki, mieszając tylko do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.