Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 804 kalorie, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, gotową do użycia skórkę z ciasta, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Białej Czekolady, Muffinki Z Jagodami Z Białej Czekolady, oraz Budyń z białej czekolady i jagód dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować i upiec skorupę w 9-calowy talerz ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 1-skorupa pieczone powłoki. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mikrofalówka 5 oz. czekolada i mleko w średniej miseczce na wysokości 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubić serek śmietankowy, cukier i skórkę mikserem, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać do mieszaniny czekolady; ubić trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chłodnym batem; łyżką do skorupy. Wierzch z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Jagody
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Roztopić pozostałą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić jagodami. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.