Ciasto Z Ajerkoniakiem

Ciasto z ajerkoniakiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 17. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Mieszanka śmietany do ubijania, cukier puder, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku.
Instrukcje
Wymieszać razem okruchy ciastek i 1/4 szklanki roztopionego masła; naciśnij mocno do nasmarowanej 9 " Deep-dish placek.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut.
Wyjąć skórkę z piekarnika i posypać kęsem czekoladowym na ciepłą skórkę.
Odstawić na 5 minut lub do roztopienia się kęsów; starannie rozprowadzić czekoladę na dnie skorupy za pomocą szpatułki. Odstawić.
Wymieszać razem śmietanę do ubijania i kolejne 3 składniki w górnej części podwójnego kotła; doprowadzić wodę tylko na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu wody 6 do 8 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Tymczasem, posypać żelatynę zimną wodą w małej misce; odstawić 1 minutę.
Stopniowo ubijaj jedną czwartą ciepłej mieszanki śmietany na żółtka.
Dodaj do pozostałej ciepłej śmietany, stale ubijając.
Ubij zmiękczoną żelatynę. Gotować na wolnym ogniu wody 3 do 5 minut lub aż krem osiągnie 16
Wyjąć z ognia; dodać 1 łyżkę masła, delikatnie mieszając, aż masło się rozpuści. Chłodne napełnianie do temperatury pokojowej.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki. Delikatnie przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię wypełnienia. Schłodzić ciasto co najmniej 4 godziny lub do firmy.
Przed podaniem posypać gałką muszkatołową i cukrem pudrem.
Podawać z bitą śmietaną i więcej gałki muszkatołowej, w razie potrzeby. Ciasto przechowywać w lodówce.
Uwaga: warstwa czekolady twardnieje, gdy ciasto chłodzi się w lodówce. Użyj ostrego noża i delikatnego nacisku, aby pokroić ciasto.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.