Ciasto Wiśniowo-Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj wiśniowego ciasta czekoladowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Mieszanka ekstraktu z migdałów, kakao w proszku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Ciasto Wiśniowo-Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować i mąki jeden 9x13 cala patelni do pieczenia.
Masło posmarować cukrem, aż będzie lekkie i puszyste.
Wymieszać w jajach i migdałów ekstraktu i dobrze ubić.
Dodać kakao w proszku i wymieszać, aż dobrze połączone.
Ręcznie wymieszać mąkę tortową, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i wymieszać, aż tylko połączone. Wymieszać z nadzieniem z ciasta wiśniowego.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić i zmrozić z maślanym kremem czekoladowym.