Ciasto Wiśniowo-Czekoladowe

Ciasto Wiśniowo-Czekoladowe
Cherry - Chocolate Chip Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 64 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, betty rich & creamy cherry lukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cherry Chocolate Chip Cake, Cherry Chocolate Chip Poke Cake, oraz Tort Lodowy Z Białą Czekoladą I Wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie nasmarować i lekko mąkę dno tylko z patelni 13x9 cali lub spryskać dno sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce, płaszcz czekoladowe chipsy w 1 łyżka mix ciasto. W dużej misce, beat pozostałe ciasto mix, woda, śmietana, olej, ekstrakt migdałowy i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Białka JajBiałka Jaj
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posiekane wiśnie odcedzić na papierowych ręcznikach; osuszyć. Wymieszać wiśnie i powlekane wiórki czekoladowe na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 31 do 37 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Uruchom nóż wokół boku patelni poluzować ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn