Ciasto Wiśniowo-Czekoladowe
Cherry - Chocolate Chip Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 64 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, betty rich & creamy cherry lukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cherry Chocolate Chip Cake, Cherry Chocolate Chip Poke Cake, oraz Tort Lodowy Z Białą Czekoladą I Wiśniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie nasmarować i lekko mąkę dno tylko z patelni 13x9 cali lub spryskać dno sprayem do gotowania.
W małej misce, płaszcz czekoladowe chipsy w 1 łyżka mix ciasto. W dużej misce, beat pozostałe ciasto mix, woda, śmietana, olej, ekstrakt migdałowy i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty.
Posiekane wiśnie odcedzić na papierowych ręcznikach; osuszyć. Wymieszać wiśnie i powlekane wiórki czekoladowe na ciasto.
Piec 31 do 37 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Uruchom nóż wokół boku patelni poluzować ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta. Przechowywać luźno przykryte.