Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Sour Cream Cherry Pie. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 440 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,04 USD za porcję. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup surowe ciasto francuskie, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. 7 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 30% , to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Frozen Sour Cherry Sponge , Crunchy Panko Breaded Shrimp With Sour Cream and Chili Garlic Sauce i Duck Egg Omlet With Caviar and Sour Cream .
Instrukcje
1
Ułóż wiśnie równomiernie w cieście. Posmaruj masłem. W dużej misce wymieszaj 1-3/4 szklanki cukru, mąki i soli. Wymieszaj z jajkami, śmietaną i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
1-3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Cukru, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż równomiernie na wiśniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Posyp resztą cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Piec w temperaturze 400° przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350°; piec jeszcze 30 minut lub do momentu, aż wierzch się zetnie. Ostudzić przez 1 godzinę na kratce. Schłodzić przez 3-4 godziny przed pokrojeniem. Schłodzić resztki.