Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać podwójną czekoladę Butterfinger warstwowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 997 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 10349 osób. Jeśli masz masło, kakao w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwuwarstwowe malinowe ciasto czekoladowe, Podwójny Sernik Czekoladowy Ciasto Warstwowe, oraz Warstwowe Podwójne Ciasto Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i spryskaj dwa 2 szklanki ramekins sprayem do gotowania, a DNA wyłożone pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Podgrzać mleko w bezpiecznej misce mikrofalowej, aż będzie gorące, około 45-60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wyjąć i dodać kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Sernik
4
Odstawić na 1 minutę, a następnie wymieszać do melt.In mikser stoisko, wymieszać mąkę, kakao w proszku, cukier, sól i soda oczyszczona do połączenia. Powoli dodawać jajka, śmietanę, olej i roztopioną mieszaninę czekolady aż do połączenia. Podzielić ciasto między dwoma przygotowanymi ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Groch Fioletowy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Wyjąć ciastka z ramekinów i podzielić horizontally.To przygotuj lukier, ubij masło, aż będzie kremowe. Powoli dodawać cukier puder i kakao, aż będą gęste i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Rozłóż cienką warstwę na każdym z podzielonych ciast. Każdą matową warstwę topić pokruszonymi batonami Butterfinger. Układaj ciasta jeden na drugim na żądanym talerzu ciasta. Mróz całe ciasto i top z bardziej zgniecionych batonów Butterfinger.