Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger

Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać podwójną czekoladę Butterfinger warstwowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 997 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 10349 osób. Jeśli masz masło, kakao w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwuwarstwowe malinowe ciasto czekoladowe, Podwójny Sernik Czekoladowy Ciasto Warstwowe, oraz Warstwowe Podwójne Ciasto Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i spryskaj dwa 2 szklanki ramekins sprayem do gotowania, a DNA wyłożone pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać mleko w bezpiecznej misce mikrofalowej, aż będzie gorące, około 45-60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wyjąć i dodać kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
4
Odstawić na 1 minutę, a następnie wymieszać do melt.In mikser stoisko, wymieszać mąkę, kakao w proszku, cukier, sól i soda oczyszczona do połączenia. Powoli dodawać jajka, śmietanę, olej i roztopioną mieszaninę czekolady aż do połączenia. Podzielić ciasto między dwoma przygotowanymi ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec około 30 minut, lub do pieczenia przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć i ostudzić.
7
Wyjąć ciastka z ramekinów i podzielić horizontally.To przygotuj lukier, ubij masło, aż będzie kremowe. Powoli dodawać cukier puder i kakao, aż będą gęste i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Rozłóż cienką warstwę na każdym z podzielonych ciast. Każdą matową warstwę topić pokruszonymi batonami Butterfinger. Układaj ciasta jeden na drugim na żądanym talerzu ciasta. Mróz całe ciasto i top z bardziej zgniecionych batonów Butterfinger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn