Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger

Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać podwójną czekoladę Butterfinger warstwowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 997 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 10349 osób. Jeśli masz masło, kakao w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwuwarstwowe malinowe ciasto czekoladowe, Podwójny Sernik Czekoladowy Ciasto Warstwowe, oraz Warstwowe Podwójne Ciasto Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i spryskaj dwa 2 szklanki ramekins sprayem do gotowania, a DNA wyłożone pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Podgrzać mleko w bezpiecznej misce mikrofalowej, aż będzie gorące, około 45-60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wyjąć i dodać kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
4
Odstawić na 1 minutę, a następnie wymieszać do melt.In mikser stoisko, wymieszać mąkę, kakao w proszku, cukier, sól i soda oczyszczona do połączenia. Powoli dodawać jajka, śmietanę, olej i roztopioną mieszaninę czekolady aż do połączenia. Podzielić ciasto między dwoma przygotowanymi ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec około 30 minut, lub do pieczenia przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Wyjąć i ostudzić.
7
Wyjąć ciastka z ramekinów i podzielić horizontally.To przygotuj lukier, ubij masło, aż będzie kremowe. Powoli dodawać cukier puder i kakao, aż będą gęste i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Rozłóż cienką warstwę na każdym z podzielonych ciast. Każdą matową warstwę topić pokruszonymi batonami Butterfinger. Układaj ciasta jeden na drugim na żądanym talerzu ciasta. Mróz całe ciasto i top z bardziej zgniecionych batonów Butterfinger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn