Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger

Ciasto Warstwowe Z Podwójną Czekoladą Butterfinger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać podwójną czekoladę Butterfinger warstwowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 997 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 10349 osób. Jeśli masz masło, kakao w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwuwarstwowe malinowe ciasto czekoladowe, Podwójny Sernik Czekoladowy Ciasto Warstwowe, oraz Warstwowe Podwójne Ciasto Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i spryskaj dwa 2 szklanki ramekins sprayem do gotowania, a DNA wyłożone pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Podgrzać mleko w bezpiecznej misce mikrofalowej, aż będzie gorące, około 45-60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć i dodać kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
4
Odstawić na 1 minutę, a następnie wymieszać do melt.In mikser stoisko, wymieszać mąkę, kakao w proszku, cukier, sól i soda oczyszczona do połączenia. Powoli dodawać jajka, śmietanę, olej i roztopioną mieszaninę czekolady aż do połączenia. Podzielić ciasto między dwoma przygotowanymi ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec około 30 minut, lub do pieczenia przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Wyjąć i ostudzić.
7
Wyjąć ciastka z ramekinów i podzielić horizontally.To przygotuj lukier, ubij masło, aż będzie kremowe. Powoli dodawać cukier puder i kakao, aż będą gęste i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
świeża Resztkaświeża Resztka
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Rozłóż cienką warstwę na każdym z podzielonych ciast. Każdą matową warstwę topić pokruszonymi batonami Butterfinger. Układaj ciasta jeden na drugim na żądanym talerzu ciasta. Mróz całe ciasto i top z bardziej zgniecionych batonów Butterfinger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn