Ciasto Truskawkowe Z Podwójną Czekoladą
Podwójnie Czekoladowe Ciasto truskawkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto czekoladowe mix, galaretka smak czekolady instant budyń, dżem truskawkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Ciasto Truskawkowe, Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 2 (9-calowe) okrągłe Patelnie. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 min. Poluzuj ciasta z boków patelni. Odwróć na stojaki; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłożyć dżemem. Wierzchu warstwami po połowie każdej z masy budyniowej i truskawek; przykryć pozostałą warstwą ciasta. Wierzch z pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Wierzch wymieszać z pozostałymi truskawkami i tuż przed podaniem posypać cukrem.