Klon-Orzech szyfonu ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę tortową, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tort Szyfonowy Orzechowy, Ciasto Klonowo-Orzechowe, oraz Ciasto Klonowo-Orzechowe.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Dodać do mieszanki mąki; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Sól i białka ubić mikserem z dużą prędkością, aż do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Stopniowo dodawać pozostały 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę mąki; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Łyżka do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 5 minut w patelniach na stojakach z drutu.
Usuń z patelni; odklej woskowany papier. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
11
Aby przygotować krem klonowy, połącz 2/3 szklanki syropu i kolejne 3 składniki (przez szczyptę soli) w małym rondlu i mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Zdjąć z ognia. Kryj się i wyluzuj. Delikatnie złożyć ubitą polewą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.