Ciasto Sorbetowe Cytrynowo-Malinowe

Ciasto Sorbetowe Cytrynowo-Malinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Sorbetowego cytrynowo-malinowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.8 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lemon - Ginger Angel Food i Malina-Sorbet Cake, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 24-na-6-calowy pasek pergaminu. Masło stronie 8-calowy springform patelni, a następnie linii strony z pergaminem; papier będzie rozciągać się powyżej krawędzi patelni, dzięki czemu można zbudować wysoki tort.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
2
Zmiksować pokruszone ciasteczka, cukier i roztopione masło w misce do połączenia. Wciśnij mieszaninę do dołu i około 1/4 cala od strony przygotowanej patelni. Zamrozić do twardości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Sorbet cytrynowy miarka na skorupie w małych partiach, pakując go z przesuniętą szpatułką; wygładzić górę. Zamrozić do twardości, około 45 minut. Powtórzyć z malinowy sorbet i zamrozić do firmy, o 45 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet CytrynowySorbet Cytrynowy
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
SorbetSorbet
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozgrzać krem w małym rondlu lub w kuchence mikrofalowej, aż ledwo się gotuje; wlać gorącą śmietanę na czekoladę i odstawić 1 minutę, a następnie mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Usuń stronę sprężyny i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
7
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na wierzchu ciasta i zamrozić, aż zestaw, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Podawać natychmiast lub przykryć i zamrozić do 2 dni.
9
Zdjęcia Kana Okada

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Mrożony deser świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn