Ciasto Rumowe
Ciasto rumowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj 10-calową rurkę lub 12-filiżankę patelni Bundt sprayem do gotowania.
Posypać mąką; wytrząsnąć nadmiar.
Posypać posiekane orzechy pekan na dnie patelni.
Wymieszać ciasto i 5 kolejnych składników (przez rum), dobrze wymieszać, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Piec 1 godzinę lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Całkowicie fajne.
Podczas pieczenia ciasta, zrobić glazurę. Masło rozpuścić w rondlu. Wymieszać z cukrem i wodą. Gotować 4 minuty, stale mieszając.
Ostudzić 1 minutę. Wymieszać z rumem.
Odwróć ciasto na talerz. Przebić wierzch ciasta w kilku miejscach.
Szczotkuj glazurę równomiernie na górze i bokach, aby ciasto pochłonęło glazurę.