Ciasto Pudding Kokosowo-Orzechowe
Ciasto kokosowo-orzechowe Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mix ciasto, piekarz Anioł Płatek kokosowy, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pudding ryżowy czekoladowo-kokosowo-orzechowy z sosem karmelowym, Kokosowy Budyń Płatki Owsiane Czekolada Chipsy Pekan Ciasteczka, oraz Ciasto Kokosowo-Orzechowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Tłuszcz i mąka trzy 9-calowe okrągłe Patelnie. Ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, woda, jajka i olej w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać z kokosem i orzechami.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. (Nie lekceważ.) Fajne 15 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. Wypełnić i mróz zgodnie z życzeniem. (Informacja o wartości odżywczej jest dla niezmrożonego ciasta.)