Ciasto piwne ryba i pikantne frytki z sosem tatarskim cytrynowo-Habanero i octem Serrano
Ryba w cieście piwnym i pikantne frytki z cytrynowo-Habanero sosem tatarskim i octem Serrano mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1509 kalorii, 77g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 9,52 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, dorsza, chili de arbol w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Ciasto piwne ryba i pikantne frytki z sosem tatarskim cytrynowo-Habanero i octem Serrano, Southwestern Beer-Batter Fish with Green Chile Tatar Sauce, oraz Ryba z frytkami w cieście piwnym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Sól, ancho i chili de arbol ubić w misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ziemniaki pokroić w 1/4 cala grubości plastry, a następnie pokroić każdy plaster na 1/4 cala grubości frytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Frytki
3
Umieść frytki w dużej misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać olej w dużej, prostej patelni do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Frytki odcedzić partiami na ręcznikach papierowych. Każdą porcję smażyć przez 3 do 4 minut, aż pojawi się blond farba i wyjąć na patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
6
Tuż przed podaniem, zwiększyć ciepło oleju do 375 stopni F i smażyć ziemniaki ponownie, partiami, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Olej Do Smażenia
7
Wyjąć na patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami i doprawić przyprawami i posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
1
Rozgrzej frytkownicę lub głęboki garnek wypełniony do połowy olejem do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i piwo. Odstawić na 10 minut. Złóż białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Piwo
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. przyprawić rybę solą i pieprzem, zagrzebać w mące, odsączyć nadmiar, a następnie zanurzyć rybę w cieście i smażyć partiami, aż z obu stron zarumienią się na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Ryby
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
5
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
6
Podawać z frytkami, sosem tatarskim cytrynowo-Habanero i octem Serrano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Ocet
Frytki
Cytryna
7
Doprowadzić sok z cytryny do wrzenia na dużym ogniu w małym rondlu i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Ochłoń.
9
Połącz schłodzony sok z cytryny, majonez, sardelę i habanero w robocie kuchennym i przerabiaj do połączenia. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski i złożyć w cornichon i kapary i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Majonez
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Sardele
Kapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Doprowadzić ocet na wolnym ogniu w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Dodaj chiles i sól, usuń z ognia i przenieść do szklanej butelki lub słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sól
12
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 8 godzin.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.