Ciasto piwne Crepes II
Przepis ciasto Piwne Crepes II jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten poranny posiłek ma 80 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 22 centów za porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Mieszanka piwa, jajka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto piwne naleśniki pomarańczowe z piwnym sosem karmelowym, Naleśniki piwne z piwnymi karmelizowanymi jabłkami, oraz Ciasto Piwne Hushpuppies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka i piwo. Mąkę i sól przesiać i wymieszać. Beat in oil. Odstawić na 1 godzinę. Jeśli ciasto jest zbyt gęste, wymieszaj trochę mleka.
Rozgrzać patelnię z krepy na średnim ogniu i lekko pokryć sprayem do gotowania.
Wlać 2 łyżki ciasta i szybko rozprowadzić na krawędziach patelni. Gotuj, aż top wyschnie, następnie obróć i gotuj przez 15 sekund. Odstawić na ręczniki papierowe i powtórzyć sposób gotowania, aż wszystkie ciasto jest używany.