Ciasto Pistacjowo-Orzechowe Bundt
Ciasto z orzechami pistacjowymi wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 634 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz śmietanę, olej roślinny, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Tort Pistacjowy Bundt, Tort Pistacjowy Bundt, oraz Easy Pistachio Bundt Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy patelni Bundt.
W średniej misce wymieszaj mieszankę tortową i budyń błyskawiczny.
Dodać śmietanę, olej i jajka, dobrze wymieszać.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Połącz brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon, posyp ciasto na patelni. Przykryć pozostałym cieście.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić przez 15 minut w patelni przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Gdy ciasto jest chłodzone, kurz cukrem cukierniczym.