Ciasto Pistacjowo-Orzechowe Bundt

Ciasto Pistacjowo-Orzechowe Bundt
Ciasto z orzechami pistacjowymi wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 634 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz śmietanę, olej roślinny, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Tort Pistacjowy Bundt, Tort Pistacjowy Bundt, oraz Easy Pistachio Bundt Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy patelni Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mieszankę tortową i budyń błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać śmietanę, olej i jajka, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Połącz brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon, posyp ciasto na patelni. Przykryć pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić przez 15 minut w patelni przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Gdy ciasto jest chłodzone, kurz cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn