Ciasto pasterskie

Ciasto pasterskie
Shepherd ' s Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, mąkę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub do momentu, gdy mięso kruszy się i nie jest już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń mieloną wołowinę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy 2 łyżki. kapie na patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podsmażyć cebulę, grzyby, i czosnek w gorących kapiących na średnim ogniu 10 do 11 minut lub do miękkości. Wymieszać mieloną wołowinę, groszek i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Mąkę posypać mieszanką mięsną. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować, stale mieszając, 1 minutę. Wymieszać pomidory, liść laurowy i ocet, rozbijając łyżką duże kawałki pomidorów. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając często, 3 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Przenieść mieszaninę do lekko nasmarowanego 3-qt. naczynie do pieczenia lub patelnia. Łyżka serowo-marchewkowe puree ziemniaczane równomiernie na mieszaninie mięsa, wygładzając tylną łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
9
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę krokową szczelnie folią aluminiową. Zamrozić do 1 miesiąca. Odwilż w lodówce 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub do całkowitego ogrzania, ekranując folią aluminiową po 25 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn