Ciasto owsiane II to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, gotowanie owsa, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Moje Najlepsze Ciasto Owsiane, Ciasto Owsiane, oraz Ciasto Owsiane.
Instrukcje
1
Wlać wrzącą wodę na szybki owies i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybkie Gotowanie Owsa
Woda
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię do pieczenia 13x15 cali .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Krem skrócenie z cukrem do światła. Ubić jajka. Następnie dodać owies i wanilię, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Wanilia
Krem
Cukier
Jajko
Owies Zwyczajny
4
Połącz sodę oczyszczoną, sól, cynamon i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Wymieszać do połączenia.
6
Dodać rodzynki do mieszanki mąki i dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Mąka Uniwersalna
7
Dodać mieszankę rodzynek i mąki do mieszanki płatków owsianych i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Owsiane
Rodzynki
Mąka Uniwersalna
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub do momentu, gdy tester włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Posypać cukrem cukierniczym lub w razie potrzeby podawać z bitą polewą.