Ciasto Owocowe Bez Cytronu
Ciasto owocowe bez cytronu jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz daty, mąkę, kandyzowane kawałki ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Tartelettes Au Citron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię tubową 10 x 14 cali; linia z woskowanym papierem.
Wymieszać owoce i orzechy w dużej misce.
Suche składniki przesiać w osobnej misce.
W średniej wielkości misce wymieszać jajka, syrop kukurydziany, cukier i olej. Stopniowo ubijaj suche składniki.
Wlać mieszaninę owoców i wymieszać. Mocno zapakuj do patelni.
Piec w temperaturze 275 stopni F (135 stopni C) około 2 godzin i 15 minut, lub do góry wydaje się suche. Chłodno na patelni.