Ciasto orzechowe z polewą czekoladową

Ciasto orzechowe z polewą czekoladową
Ciasto z masłem orzechowym z polewą czekoladową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 44 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, wodę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, Czekoladowe masło orzechowe Bundt ciasto ze słodkim lukrem z masła orzechowego, oraz Ciasto czekoladowe z lukrem z masła orzechowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól. Zestaw aside.In mała miska, ubij razem maślankę, jajka, sodę oczyszczoną i wanilię. Zestaw aside.In średni rondel, rozpuścić 1 3/4 patyków masła. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać wrzącą wodę, pozostawić mieszaninę bąbelkową na około 10 sekund, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Wlać mieszaninę masła orzechowego na mieszaninę mąki / cukru i mieszać do połowy połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Wlać mieszaninę maślanki i delikatnie mieszać, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
5
Wlać ciasto do blachy lub galaretki roll pan i wygładzić powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec przez 20 minut, a następnie wyjąć z piekarnika.Podczas pieczenia ciasta zrobić lukier: roztopić 1 3/4 patyków masła. Wymieszaj kakao w proszku, a następnie mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Zdjąć z ognia i dodać wanilię i cukier puder i mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
8
Dodaj więcej cukru pudru, jeśli chcesz, aby był trochę grubszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
9
Polać polewą ciepłe ciasto prosto z piekarnika i wygładzić powierzchnię. Odstawić na 10 minut przed pokrojeniem na kwadraty i podaniem na ciepło.Uwaga: używam tortu 18x13 arkuszy pan.In miskę do mieszania, połączyć mąkę, cukier i salt.In rondel, roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Dodaj kakao. Wymieszać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
11
Dodać wrzącą wodę, pozostawić mieszaninę do wrzenia przez 30 sekund, a następnie wyłączyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
12
Wlać mieszaninę mąki i lekko wymieszać do ostygnięcia. W miarce wlej maślankę i dodaj ubite jajka, sodę oczyszczoną i wanilię. Mieszamy maślankę z masłem i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
13
Wlać do blachy ciasto i piec w temperaturze 350 stopni przez 20 minut.Podczas pieczenia ciasta, zrobić lukier. Pekan drobno posiekać. Masło rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
14
Dodaj kakao, wymieszaj, aby połączyć, a następnie wyłącz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
15
Dodać mleko, wanilię i cukier puder. Wymieszać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
16
Dodać orzechy pekan, wymieszać i zalać ciepłym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
17
Pokroić w kwadraty, jeść, i całkowicie perukę na fakt, że właśnie wykonane najlepsze ciasto czekoladowe arkusz. Nigdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn