Ciasto orzechowe pani Salter

Ciasto orzechowe pani Salter
Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek śmietankowy, chrupiące masło orzechowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę ubić z 1/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać, aż będą gładkie i złożyć w bitą śmietanę, aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3
Wlać mieszaninę do skorupy krakersa Grahama i schłodzić przez kilka godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn