Ciasto Orzechowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać tkane krakersy pszenicy, cukier, plantatorów orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Miodowy orzech Krewetka / orzech Krewetka (???), Orzech Dacquoises z miodowo-orzechowymi lodami, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. rezerwy 14 krakersy; drobno zmiażdżyć Pozostałe krakersy. Roztopić 1/4 szklanki (4 łyżki.) margaryny w średniej misce lub rondlu.
Dodać okruchy krakersów i orzechy włoskie; dobrze wymieszać. Naciśnij 1 filiżankę mieszanki okruchów krakersów mocno na dnie 9-calowej płytki ciasta; odstaw pozostałą mieszaninę okruchów na bok do późniejszego użycia. Stojak zarezerwowane 14 krakersy wokół krawędzi płyty pie.
Roztopić pozostałe 2 łyżki. margaryna w dużej misce lub rondlu.
Dodać jajka, syrop kukurydziany, cukier i wanilię; ubić trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z pozostałą mieszaniną okruchów; wlać do skorupy.
Piec 20 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. Całkowicie fajne. Top z dollops bitą polewą tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.