Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Peggy Sue miodowo-cynamonowe ciasto Daktylowo-orzechowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 305 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól, daktyle, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Ciasto Miodowo-Orzechowe Daktylowe, oraz Ciasto orzechowe, daktylowe i miodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
2
Margarynę i cukry ubić na średniej prędkości miksera, aż do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połączyć odparowane mleko, miód i mus jabłkowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Połączyć mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
Naturalne Skrócenie
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny margaryny na przemian z mieszaniną miodu, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Wymieszać z daktylami i orzechami włoskimi.