Ciasto Miodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta miodowego. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, sorbet cytrynowy jako dodatek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową.
Instrukcje
Patelnie na bochenki z nieprzywierającym sprayem. Patelnie liniowe z 2 kawałkami papieru do pergaminu i płaszczem z nieprzywierającym sprayem.Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, imbir i ziele angielskie przesiać do miski. Odłogowanie
Umieść jajka i cukier w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę do ubijania.Ubijaj z dużą prędkością, aż mieszanina będzie lekka i puszysta. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj miód, a następnie olej.
Wymieszać na niskim przez 2 1/2 minuty, następnie na średnim przez 2 1/2 minuty.Złóż mieszankę mąki ręcznie w kilku dodatkach, dobrze mieszając łopatką.Łyżka ciasto do przygotowanych patelni, dzieląc równomiernie.
Piec przez 30 do 40 minut, lub do kopuły, zestaw i tester ciasto włożone do środka wychodzi czysty. (Bochenki będą pękać podczas pieczenia.) Nie otwieraj drzwi piekarnika, dopóki ciasta nie będą kopulowane, ponieważ może to spowodować ich upadek.Schłodzić bochenki w patelniach na stojakach przez 1 godzinę.Rozpakuj bochenki na stojaki i owiń szczelnie folią, gdy są jeszcze lekko ciepłe, aby zachować wilgotność, aż będą gotowe do podania. W temperaturze pokojowej ciasta pozostają świeże przez trzy dni lub zamrażają je do jednego miesiąca.
Podawać z sorbetem cytrynowym.