Ciasto migdałowe, śliwkowe i brzoskwiniowe
Ciasto migdałowe, śliwkowe i brzoskwiniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka cukru, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 72 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz No Bake Almond Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w misce wrzuć brzoskwinie i śliwki z granulowanym cukrem, skrobią kukurydzianą, sokiem, cynamonem i solą; dodaj do patelni z cieście; kropka z masłem.
Rozwałkować okrągłe ciasto; pokroić w paski o szerokości 3/4 cala. Ostrożnie splot paski nad wypełnieniem, tworząc kratę. Przycinaj zwisające ciasto do 1 cala; zwijaj zwis z powrotem na siebie, szczypając się w odstępach 1/2 cala, tworząc karbowaną krawędź.
Na ciasto posypać surowym cukrem.
Piec, aż owoce bąbelki i skorupa jest złoty, 65 protokół.