Ciasto migdałowe z Pignolisem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta migdałowego z Pignolis. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 451 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, masła, proszku do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Masło i mąka 9 calowy springform patelni.
W małej misce, połączyć 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, i sól. Odstawić.
Połącz pastę migdałową, cukier i 1/4 szklanki mąki w misce robota kuchennego. Pulse aż dobrze połączone z szorstkiej, piaszczystej tekstury.
Dodaj masło, wanilię i ekstrakt z migdałów do mieszanki migdałów. Uruchom procesor, aż ciasto stanie się gładkie, około 1 minuty.
Dodać jajka pojedynczo, pulsując aż do połączenia.
Dodaj mieszaninę mąki i pulse aż tylko włączone.
Wlać ciasto do formy sprężynowej patelni.
Wierzch ciasta posypać orzeszkami piniowymi.
Piec, aż złoty i tester ciasto wychodzi czysty, około jednej godziny.