Ciasto Miętowo-Krówkowe
Mięta pieprzowa - ciasto Krówkowe wymaga około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pie crust, mleko, Serek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Miętowo-Krówkowe, Krówka Miętowa, oraz Krówka Miętowa.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
Piec 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko i budyń wymieszać do pełnego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni puddingu. Przechowywać w lodówce 45 minut lub tylko do ostygnięcia.
W małej misce, beat twarożek, cukier puder, ekstrakt z mięty pieprzowej i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Na niskiej prędkości, stopniowo ubić w 1 filiżankę ubitej polewy, aż do połączenia.
Rozprowadzić w ostudzonej upieczonej skorupce.
Wymieszać schłodzoną masę budyniową; rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego. Dokładnie rozprowadzić pozostałą 1 szklankę ubitej polewy na warstwie budyniu.
Dekoruj wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia przed podaniem. Przechowywać w lodówce.